SAGT OM 5 ELEMENTS DANCE

"Jag vill passa på och tacka för alla fina stunder som jag har fått uppleva hos er! Jag är så glad och tacksam över att ha hittat till er! Det är inte bara glädjen över att få dansa eller att det lätt blir fantastiskt bra träning av kondition, balans och smidighet. Det är mycket mer än så. Det är ett tillfälle för att släppa allt annat som pågår i mitt liv. Släppa tankar och krav. Släppa intellektet. Och släppa mina föreställningar av vem jag borde vara. Att bara vara. Växa. Ta plats. Kort och gott så är det den bästa terapin jag har provat!"


"Känner mig aldrig så här och nu som när jag är här och dansar"


"Så inbjudande, frigörande, kärleksfullt och avslappnande"


"Det var underbart härligt och riktigt bra upplägg. Oerhört inspirerande och jag går nu härifrån fylld av hopp och kärlek. Tusen tack! Jag kommer tillbaka!"


"Ni skapar min mjukaste stund på hela veckan. Det här är veckans höjdpunkt!"


"TACK! Så fint space att bara vara sig själv. Alltid lika nice energi, guidning och underbar blandning av musik"


"Helt fantastiskt! Frigörande och bara väldigt, väldigt roligt"


Sagt om facilitatorerna

"Anna skapar en trygg och inspirerande atmosfär där du kan röra dig precis så som du känner för dagen. Grym pumpig musik varvas med mer flödande låtar."


"Tack Anna för att du är så äkta, ärlig och varm. Du skapar trygghet och ett rum av tillåtelse, varande"


”Anna är en mjuk urkraft, som ett sommar-regn som sköljer bort det som inte längre behövs. Med hennes totala ickedömande energi skapar hon en miljö där människor kan connecta på djupet med sig själva och landa i mer självkärlek, själv-tålamod och självrespekt. Som retreatarrangör, dansledare och coach skapar hon kraftfulla förändringar med en mjuk hand. Hos Anna kan alla (och allt) landa."


”Anna är så lätt att tycka om. Hon har en omtänksam värme som lugnt sprider sig i rummet där hon är. Med Anna känns allt ok. Samtidigt har hon så sjukt mycket power och det är omöjligt att inte dras med när hon håller i ett danspass. Danspassen gav mig så himla mycket! Frihetskänsla, energi och glädje över att bara låta kroppen röra sig på det sätt som kändes rätt i stunden. Dans handlar annars ofta om att göra rätt, inte bara gå på känsla. Anna fick en att känna sig helt avslappnad samtidigt som hon gav mod att våga göra det som kändes rätt. Älskade det!”


”Herregud vilket lugn och vilken njutning det var att ha Anna som ledare, vill dansa med henne forever!”